Verbouwing in Zaanstad

Gaat u uw badkamer verbouwen? Of is uw keuken toe aan een verbouwing? Laat uw verbouwing over aan de vakman, zo komt u later niet voor nare verrassingen te staan. Een aannemer kan zien wat er moet gebeuren, hoe dit moet gebeuren en wat hier de kosten voor zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als u handig bent, kunt u waarschijnlijk veel dingen zelf doen. Samen met de aannemer kunt u overleggen over de werkzaamheden van verbouwing. Voor een verbouwing in Zaanstad of in de omgeving Zaanstad bent u bij 0800 Aannemer aan het juiste adres. Wij helpen u van A tot Z!

BTW-verlaging voor uw verbouwing

Is uw woning ouder dan twee jaar? Dan komt u in aanmerking voor de BTW-verlaging bij een verbouwing. Van 1 oktober 2010 tot 1 oktober 2011 is de BTW verlaagd van 19% naar 6%. Dit is echter alleen van toepassing op het arbeidsloon, niet op de materialen. Daarnaast moet de verbouwing voor 1 juli 2011 gestart zijn en voor 1 oktober 2011 afgerond. De regeling is door de overheid getroffen om renovatie van woningen te stimuleren.

24-uurs service in Zaanstad

Wij weten als geen ander hoe vervelend acute bouwproblemen zijn. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar als u last heeft van bouwproblemen. Zo hoeft u niet de hele nacht of het hele weekend te wachten, als u contact opneemt met ons zijn wij snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. Wij zijn werkzaam in Zaanstad en in de regio Zaanstad.